1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. La mulți ani, Marcel Pavel! Ce vârstă a împlinit artistul
La mulți ani, Marcel Pavel! Ce vârstă a împlinit artistul

La mulți ani, Marcel Pavel! Ce vârstă a împlinit artistul

79
0

Sărbătoare în showbiz! Îndrăgitul interpret de muzică ușoară Marcel Pavel, împliește astăzi 58 de ani. Pe pagina sa de facebook, artistul a scris următorul mesaj: ,,Dragii mei, astăzi, 04 decembrie, sărbătoresc 58 ani de existență! Vă mulțumesc pentru prietenie și gândurile bune!”

Marcel Pavel s-a născut pe 4 decembrie 1959, în satul Independenţa, judeţul Galaţi, dar a copilărit la Câmpulung Muscel, unde familia lui s-a mutat atunci când avea doar 3 ani. Tot pe atunci și-a arătat pasiunea pentru muzică, când a început să bată la tobe. Se trage dintr-o familie de muzicieni, care a știut să-i insufle cât mai frumos posibil dragostea pentru artă. 

Este compozitor şi poliinstrumentist, cunoscând chitara bas, violoncelul, contrabasul, percuţia și pianul. În anul 2000 melodia “Frumoasa Mea” compusă de Ovidiu Komornik, l-a făcut să guste pe deplin din succes. Mai apoi, interpretul a lansat albumul “Frumoasa Mea”, care a fost vândut în 250.000 de exemplare, motiv pentru care a primit Discul de Platină. 

Amintim că Marcel Pavel s-a căsătorit în 1992 cu Violeta Şmîşleaeva și au împreună 3 copii.

 

(79)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.