1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Costi Burlacu: ,,Chiar dacă meseria de artist mă fură de lângă cei dragi…”
Costi Burlacu: ,,Chiar dacă meseria de artist mă fură de lângă cei dragi…”

Costi Burlacu: ,,Chiar dacă meseria de artist mă fură de lângă cei dragi…”

58
0

Are un public numeros, este iubit și apreciat de multă lume. Familia îi este cea mai mare realizare, pentru care ar putea merge și la capătul pământului.  

Costi Burlacu a împlinit ieri 35 de ani. Prietenii, familia, și toți cei dragi i-au dedicat interpretului mesaje emoționante. În semn de recunoștință și mulțumire, el a postat pe pagina de Facebook următoarele:

,,Dimineața m-a trezit din somn sunetul telefonului, era mama, a fost prima care m-a felicitat, au urmat fetele mele care au decorat casa în straie de sărbătoare și au gătit deserturi delicioase, apoi multe telefoane și muuult mai multe mesaje online. Seara am sărbătorit muncind alături de scumpa mea soție și colegii din formație, la Iași, la o nuntă aleasă cu miri frumoși și invitați pe potrivă.
Chiar dacă meseria de artist “mă fură” de lângă cei dragi la cele mai importante evenimente și sărbători, mă consider un om fericit și împlinit pentru că fac ceea ce-mi place cel mai mult și ceea ce am visat de când mă țin minte, iar pentru asta sunt gata oricând să ajung și la capătul pământului dacă știu că cineva mă așteaptă.
Mulțumesc tuturor pentru mesajele de felicitare și gândurile bune, în mod special celor pe care nu-i cunosc personal dar îi simt mereu aproape. Aprecierile voastre îmi dau aripi să merg mai departe. Vă cuprind pe toți și vă doresc tot binele din lume!”

Autor: Cristina Zalujac

(58)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.