1. Home
  2. Știri
  3. Delia
Delia

Delia

57
0

Delia a lansat clipul piesei „Cine m-a făcut om mare”

Săptămâna Deliei a început cum nu se poate mai reuşit. Interpreta a făcut deliciul fanilor cu un nou videoclip pentru piesa „Cine m-a făcut om mare”. Chiar dacă melodia a apărut în mediul online de săptămâni bune, filmările pentru producţie abia de curând s-au încheiat.
După cum ne-am obişnuit, melodiile ce poartă semnătura Deliei au condimentul de unicitate şi hit în fiecare notă. Şi de această dată piesa s-a dovedit a fi pe placul publicului, iar impresiile nu au întârziat să apară: „Cred că am reascultat piesa de cel puţin 15 de ori, foarte tare… n-am cuvinte, fiecare om se regăseşte în versuri. E atât de trist… fiecare an ni se pare din ce în ce mai scurt. Anii copilăriei sunt singurii ani care ni s-au părut lungi şi cei mai frumoşi. Foarte frumoasă piesa, Delia!” sau „Un video superb, plin de emoţie, la fel şi versurile! Am auzit prima data melodia cu timp în urmă, într-o dimineaţă, la radio, şi m-a cucerit instant. O ador! Puţini artişti români ar scrie nişte versuri aşa speciale despre copilărie. Felicitări!”, sunt doar o parte din replicile fanilor.
Precizăm că atât muzica, cât şi versurile îi aparţin în totalitate Deliei. Regia clipului îi revine lui Vlad Fenesan şi prezintă o întâlnire dintre „Delia Mare” şi „Delia Mică”.
Se pare că nu doar fanii au fost profund mişcaţi de textul piesei, dar şi autoarea acestuia. Delia a dezvăluit că single-ul „Cine m-a facut om mare” este unul încărcat de emoţii, iar atunci când l-a scris a avut lacrimi în ochi.
Cu ocazia lansării producţiei, aceasta a satisfăcut curiozitatea fanilor cu o fotografie din anii copilăriei.
Puteţi mai jos şi dvs. să o admiraţi pe Delia cea mică, dar şi clipul piesei „Cine m-a facut om mare”.
Sursa foto: captură video

(57)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova