1. Home
  2. Știri
  3. Aurel Moldoveanu
Aurel Moldoveanu

Aurel Moldoveanu

142
0

Aurel Moldoveanu a lansat piesa „YO’S MOLDOVEAN”

După succesul înregistrat cu piesa „Baby”, Aurel Moldoveanu revine cu un nou single. „Yo’s Moldovean” este titlul melodiei lansată la sfârşitul lunii septembrie. Aceasta abia aşteaptă să se înscrie în lista preferinţelor publicului, deoarece păstrează stilul etno-dance caracteristic interpretului.
Atât versurile, cât şi muzica îi aparţin lui Aurel Moldoveanu. Artistul exprimă în rime mândria de a fi moldovean, dar şi spiritual înflăcărat al acestui popor. Un videoclip producţiei nu a întârziat să apară. Zeci de tineri urcaţi pe un tir în mişcare, un apus savuros, dar şi un Aurel Moldoveanu mai energic ca niciodată, toate sunt elementele ce compun tabloul videoclipului piesei „Yo’s Moldovean”.
Comentariile din partea celor ce-i apreciază creaţia nu au întârziat să apară. „Felicitări , dragul nostru! Mereu ne surprinzi cu noutăți muzicale, care ne merg la suflet !” sau „O melodie frumoasă şi antrenantă! Este de apreciat că te mândreşti cu statutul de a fi moldovean”, sunt doar o parte din reacţiile pozitive venite cu ocazia lansării.
Sursa foto: captură video

(142)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova