1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Diamanta Paterău, Mihaela Tabură, Valentin Butucel și Andrei Coțofană, pregătesc ceva inedit pentru Sărbătorile Pascale!
Diamanta Paterău, Mihaela Tabură, Valentin Butucel și Andrei Coțofană, pregătesc ceva inedit pentru Sărbătorile Pascale!

Diamanta Paterău, Mihaela Tabură, Valentin Butucel și Andrei Coțofană, pregătesc ceva inedit pentru Sărbătorile Pascale!

431
0

Cvartetul format din Diamanta Paterău, Mihaela Tabură, Valentin Butucel și Andrei Coțofană, revine în atenția publicului cu un nou produs. Artiștii nu fac echipă pentru prima dată, aceștia și-au unit talentele și de Crăciun, atunci când ne-au surprins cu un colind de o interpretare deosebită ,,Bună vreme, boieri mari”. Și de această dată vor lansa o piesă sublimă, un cadou pentru fani cu ocazia Sărbătorilor Pascale ce se apropie. Compoziția se numește ,,Haideți fraților scasă” și a fost cântată în premieră la concertul aniversar organizat de Valentin Butucel cu ocazia celor zece ani de activitate. 

,,Autorul textului și a melodiei este Andrei Coțofană, iar aranjamentul a fost făcut de Ion Condrea . Încă muncim la ea și sperăm ca de Sărbătorile Pascale să  o lansăm și să vă placă mult!”, a spus Valentin Butucel pentru Busuioc TV.

Autor: Cristina Zalujac

(431)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *