1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Singurătatea – sursă de inspirație pentru Iurie Sadovnic!
Singurătatea – sursă de inspirație pentru Iurie Sadovnic!

Singurătatea – sursă de inspirație pentru Iurie Sadovnic!

173
0

Iurie Sadovnic se numără printre cei mai populari interpreţi de muzică uşoară de la noi. Își semnează singur textele, și putem spune că este artistul care cântă ceea ce simte. Și, la baza unei compoziții de succes e absolut necesar o sursă de inspirație, Iurie Sadovnic ne-a mărturisit care sunt izvoarele ce dau naștere creațiilor sale.

,,Singurătatea face parte din profesia mea. Astfel, numai în singurătate pot să găsesc acel miez al creației și doar în singurătate apar melodiile mele. Mai multe piese au prins viață noaptea, în singurătate, precum este melodia ,,Fața pîinii”, ,,Transnistria- lacrima mea”.
Melodia ,,Ne așteaptă satu-n zori” a fost compusă tot în singurătate, după o petrecere. Întorcându-mă spre dimineață în sat și având o hârtie prin buzunar, m-am așezat pe o piatră și am început să înșir versurile”, menționează interpretul.
Cântărețul a mai spus că se consideră un om norocos pentru faptul că are alături o femeie care i-a răbdat programul încărcat mai bine de patru decenii.

Autor: Cristina Zalujac

(173)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *