1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Doina Sulac: “Aștept clipa și ziua când voi fi și mă voi simți cu adevărat iubită..”
Doina Sulac: “Aștept clipa și ziua când voi fi și mă voi simți cu adevărat iubită..”

Doina Sulac: “Aștept clipa și ziua când voi fi și mă voi simți cu adevărat iubită..”

283
0

Doina Sulac, fiica renumitului și regretatului artist basarabean Nicolae Sulac, s-a declarat a fi într-o melancolică răbdare în îmbrațișarea sentimentului de iubire.

Artista a publicat pe pagina sa, mesaje obiective asupra detrimetrului proporțional cu fericirea: ” Probabil acum câțiva ani în urmă îmi doream să am alături neapărat un bărbat care să aibă neapărat un statut, nu știu de care și așa mai departe… Acum pur și simplu îmi doresc un bărbat, alături de care să îmbătrânesc frumos… Singuratatea nu este prietena ta, ea poate să îți fie un refugiu în care am vrea să ne petrecem unele clipe, ori zile grave, până ea începe a-ți deveni soră. Dumnezeu a lăsat bărbatul și femeia prin puterea, ca doar împreună să se poată spune: “Om”, “ființă” “divinitate” “continuitate”. Aștept…. of, și ce oare aștept? Aștept clipa și ziua când voi fi și mă voi simți cu adevărat iubită!” – a scris Doina în mediul online, textul fiind însoțit de o fotografie sugestivă emoțiilor expuse.

Interpreta, a mai scris într-o altă postare, rânduri frumoase dedicate dragostei: ” Pentru tine aș trăi, l-aș renaște pe Vieru și alături aș vrea să mor, să mă binecuvânteze cerul…”

Autor: Ascherov Tatiana

(283)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.