1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Frumoasa soprană Ana Cernicova a sărbătorit aniversarea celor 28 de ani
Frumoasa soprană Ana Cernicova a sărbătorit aniversarea celor 28 de ani

Frumoasa soprană Ana Cernicova a sărbătorit aniversarea celor 28 de ani

192
0

Ana Cernicova și-a sărbătorit aniversarea vârstei de 28 de ani la data de 24 iunie, curent. Soprana a dezvăluit faptul că se declară fericită, iar ceea ce își dorește de ziua sa este ca toată lumea să fie la fel de fericită!

Pagina de “social-media” a sărbatoritei a fost “vandalizată” de către public cu felicitări chiar de la miezul nopții. Primul mesaj al artistei făcut public a fost unul emoționant:

“Mulțumesc părinților ce mi-au dat viață, buneilor, oamenilor dragi și celei mai scumpe ființe din viața mea Amelia – vă sunt recunoscătoare până la cer pentru dragostea și fericirea care ați împărtășit-o cu inima deschisă pentru mine. Mulțumesc vouă, dragii mei urmăritori, pentru caldura voastră. Și multumesc bunului Dumnezeu pentru tot!”

Ana, a fost asaltată de prieteni, colegi de breasla, cât și fani cu sute de mesaje de apreciere! Totodată, în semn de recunoștință aceasta a adus pentru încă odată mulțumiri pe pagina personală de socializare, transmițând următorul mesaj:

“Doamne, scumpii mei, câte mesaje!!! Vă mulțumesc din toată inima pentru atenția și urările voastre!!! Vă doresc sa aveți parte de tot ce e mai frumos pe lume! Visul meu este ca toata lumea sa fie fericita ca și mine aceste 2 zile!!! Vă iubesc”

Autor: Ascherov Tatiana

(192)

tags:
Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.