1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Duet excepțional între Eugen Doibani și Valeria Pasha! Uite cum sună ,,Da și nu…"
Duet excepțional între Eugen Doibani și Valeria Pasha! Uite cum sună ,,Da și nu…"

Duet excepțional între Eugen Doibani și Valeria Pasha! Uite cum sună ,,Da și nu…"

61
0

Eugen Doibani a făcut echipă cu Valeria Pasha și au lansat o melodie de dragoste intitulată ,,Da sau nu…”

Lansarea acesteia a avut loc astăzi, pe pagina de facebook a interpretului. Cu emoție și bucurie în suflet, artistul a prezentat fanilor noua realizare însoțită de următorul mesaj:

➡HOT ! HOT ! HOT !⬅ Dragi prieteni din Facebook , dragi ascultători și admiratori , rude și apropiați , cu drag și cu deschidere maximă de suflet vă prezentăm cea ma nouă realizare muzicală – duetul NATAN x Valeria Pașa și piesa ”Da și nu” îmbrăcată tare dulce de către multstimata Radmila Popovici în cele mai tari versuri , produsă de subsemnatul și sonorizată cu măiestrie de către dl Teaca Sergiu. Vă urăm o seară frumoasă , un decembrie minunat și multă dragoste la cei care o au , care o vor cunoaște și cei care nu mai cred în ea. Peace! ✡??????

➡️HOT ! HOT ! HOT !⬅️ Dragi prieteni din Facebook , dragi ascultători și admiratori , rude și apropiați , cu drag și cu deschidere maximă de suflet vă prezentăm cea ma nouă realizare muzicală – duetul NATAN x Valeria Pașa și piesa ”Da și nu” îmbrăcată tare dulce de către multstimata Radmila Popovici în cele mai tari versuri , produsă de subsemnatul și sonorizată cu măiestrie de către dl Teaca Sergiu. Vă urăm o seară frumoasă , un decembrie minunat și multă dragoste la cei care o au , care o vor cunoaște și cei care nu mai cred în ea. Peace! ✡️??️????

Опубликовано Eugen Natan Doibani 3 декабря 2017 г.

Autor: Cristina Zalujac

(61)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.