1. Home
  2. Știri
  3. Eurovion 2017
Eurovion 2017

Eurovion 2017

59
0

Cea de-a 62-a ediție a concursului internațional Eurovision va avea loc la Kiev, după ce anul trecut Ucraina a fost desemnată câștigătoare. Aceasta a obținut marele trofeu datorită lui Jamala, care a interpretat piesa ”1944”, o istorie reală inspirată din experiența bunicilor artistei.

Republica Moldova păstrează tradiția de a lupta an de an în scopul obținerii unui loc cât mai bun. Potrivit organizatorilor, în urma audițiior din 21 ianuarie, au fost selectați 14 candidați din totalul de 40 înscriși. Conform regulamentului care interzice clar orice formă de plagieri, doi interpreți au fost descalificați, fiind vorba de Constantin Cobîlean și Irina Kit.

Viorel Grecu, participant la preselecția națională Eurovision 2017, a precizat pentru Busuioc TV: ”Imi place să capăt noi experiențe frumoase,de aceea mă aflu la acest concurs ”.

Sanda Crețu a adăugat: ”Noi ne susținem reciproc,că pină la urma urmei suntem prieteni,nu doar colegi ai acestui mare concurs,și cea mai bună piesă să ciștige”.

Diana Brescan,participantă la acest Eurovision timp de patru ani,a declarat:”Ambiția întrece orice eșec”.

Amintim că Republica Moldova este concurentă în fiecare an la acest concurs Eurovision. Dacă anul trecut a ciștigat Ucraina,poate acest an e al Moldovei.

(59)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *