1. Home
  2. Știri
  3. Gabriel Dorobanțu
Gabriel Dorobanțu

Gabriel Dorobanțu

86
0

Află cu ce își umple portbagajul Gabriel Dorobanțu cînd vine la Chișinău!

Este cunoscut faptul că interpreții care vin din România fac piață în Chișinău.
Într-un interviu acordat pentru Busuioc TV, cîntărețul de peste Prut, Gabriel Dorobanțu ne-a spus în exclusivitate cu ce își umple portbagajul către plecare.
,,De fiecare dată când vin la Chișinău plec la Piața Centrală de unde i-au unt și brînză dulce, care sunt atît de bune. Îmi place să cumpăr brînza care nu e prea tare scursă și pot să zic că brînzăresele de aici știu foarte bine despre ce vorbesc. Pe lîngă aceasta, îmi mai place să cumpăr și bomboane, care sunt atât de bune. Sunt și la noi, dar sunt puțin mai scumpe decît la voi. La rugămintea mamei mele, de această dată am umblat după două borcane cu gogoșari în ulei care le găsesc doar aici”, a menționat interpretul.
Bucătăria noastră tradițională este pe placul tuturor, acest lucru a fost confirmat și de Gabriel Dorobanțu, care ori de fiecare dată cînd revine în Chișinău, nu ezită să guste cîte ceva din bucatele noastre tradiționale.
,,Știu că nimeni nu s-ar da înlături să mănînce o învîrtită, o plăcintă sau acele gustoșenii de sarmale. Îmi place foarte mult salatele și mai cu seamă șuba. Este puțin cam grea, căci are prea multă maioneză, dar o mănînc cu mare plăcere și chiar facem și noi acasă”, a spus cîntărețul.
Gabriel Dorobanțu ne-a mai spus că nu este o mare dificultate pentru el să gătească, întrucât știe ce trebuie și cum trebuie. Dacă este forțat de împrejurări, atunci chiar se descurcă și a mai punctat că este imposibil să nu poți găti, atîta timp cît există dorință.

(86)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova