1. Home
  2. Știri
  3. Ala Zasmenco și Daniel Swetz
Ala Zasmenco și Daniel Swetz

Ala Zasmenco și Daniel Swetz

48
0

Ala Zasmenco și Daniel Swetz și-au unit forțele în videoclipul incendiar „Iubire nebună”

În seara zilei de marți, 22 noiembrie, într-un fastuos restaurant din capitală, Ala Zasmenco împreună cu ex-membrul trupei Brain Brand, Daniel Swetz au lansat în premieră videoclipul piesei „Iubire nebună”.

Istoria clasică a poveștii de dragoste, regizată de Ion Capbătut, prinde nuanțe îndrăznețe datorită patimei evocate în mișcările tandre și grațioase ale dansatorilor. Peisajul artistic e completat și de rochia ușor transparentă a Alei Zasmenco prin care feminitatea capătă siguranță. Punctul culminant al videoclipului crește odată cu incendierea unei mașini, fapt care confirmă asocierea deloc întîmplătoare a dragostei cu focul.
Prezentatorii Comedy Club Chișinău au moderat evenimentul. Un dansator profesionist împreună cu Valentin-băiețelul interpretei au distins atmosfera cu un strop din coregrafia și muzica lui Michael Jackson.
Prima apariție a lui Daniel Swetz și Ala Zasmenco s-au reflectat într-un duet impecabil „When you tell me that you love me”, care a trezit patima dragostei printre invitați. Mai târziu, publicul a fost provocat spre tăcere și intrigă datorită înterpretării mai multor melodii arhicunoscute în showbiz: Ce are ea?; Hit the road jack; Mulțumesc, iubită mamă, etc. Cireașa de pe tort a fost lăsată spre final, odată cu difuzarea imaginilor din videoclipului emoțiile nobile s-au răsculat în spiritul invitaților.
Nelipsiți de la eveniment, cu daruri, buchete contrastante și gînduri bune au fost colegii de breaslă: Mariana Mihăilă, Mariana Șura, Diana Grigor, Romina și Veaceslav Spînu, Vlad Codreanu, Carolina Gorun,Evdochim Baxanean, Dana Mărchitan, Tatiana Heghea, Stela Botez.

(48)