1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Gabriel Nebunu a lăsat frâu liber emoțiilor, și i-a scris un mesaj extrem de emoționant fratelui său mai mare!
Gabriel Nebunu a lăsat frâu liber emoțiilor, și i-a scris un mesaj extrem de emoționant fratelui său mai mare!

Gabriel Nebunu a lăsat frâu liber emoțiilor, și i-a scris un mesaj extrem de emoționant fratelui său mai mare!

1.48K
0

Talentatul interpret de muzică populară, Gabriel Nebunu, a reușit până în prezent să ocupe un loc ferm în pozițiile folclorului moldav prin dedicația și ardoarea sa fața de muzică, atinsă în cote performante, la doare cei 18 ani! Interpretul este cunoscut și apreciat în cariera muzicală și pentru stilul său sensibil și sincer, trăsătura caracteristică personalității sale.

Gabriel, a dat dovată înca odată de un caracter frumos, lăsând orice urmă de reținere și sfială și i-a transmis în miez de noapte, fratelui său mai mare, un mesaj scris cu suflet, lacrimi și dragoste, reușind să-și exteriorizeze o amplă parte a sentimentelor lăuntrice, chiar în vizorul publicului, pe pagina persoanală de socializare.

“El e fratele meu! 2 suntem la părinți. Nebuni amândoi… Eu deja mai înalt cu 2 capuri. Unul cântă, altul numai ce nu face! Azi, badea, așa cum îi spun eu, face 25 de ani..Sincer, scriu și plâng..probabil că am multe emoții. Toți spun că semănăm, așa este? Am început noi abia acum să realizăm mai multe lucruri, de când nu mai sunt acasă, da, cam de 3 ani. Abia acum înțelegem, cel puțin eu, ce înseamnă să ai un frate, deși când eram acasă, ne mâncam de zile, și tot odată mâncându-le nervii părinților, lăsându-i cărunți de la 40 de ani. Tare ne-am mai bătut, defapt el m-a bătut, mai ales atunci când mama îl punea să aducă mâncare la iepuri, și el la rândul lui, mă trimetea pe mine, că eram mai mic, și ferească Dumnezeu dacă nu mă duceam, primeam câte un “zdulap” dar cu condiția că nu-i spun mamei!
Mereu nervos pe mine, mai ales când tata îl trezea diminieață, să mă ducă la grădiniță, făcea câte o “mutră” (asta trebuie doar să vedeți). Așa am crescut, într-o cameră, pe un “divan” nu aveam pe atunci camere separate, ca astăzi, când frații și surorile nu că au odăi diferite ci fiecare cu etajul lui…Ehh, vremurile astea… El cu tata, eu cu mama, în felul acesta, la noi acasă formându-se două tabere, ce persistă și astăzi,….Asta e, așa e viața! Mâine, poimâine vom realiza… Nu vorbim cu săptămânile, uneori cu lunile, chiar dacă suntem la aceeași rețea, în aceeași țară, de ce oare? Vorba părinților noștri, de când eram mici, “așa e vârsta, vârsta”…Spunea bunica noastră odată, indiferent de ce se întâmplă, și ce decizie vor lua tata cu mama, nu trebuie să afecteze relația dintre voi, pentru că sunteți doi frați.
La mulți ani badea, eu mai des îți spun că TE IUBESC, decât tine, adică odată la 3 luni, când ne vedem. Cred că ție ți-i rușine să spui, dar cel mai important știi ce e? Eu simt și tolerez seriozitatea ta…Să fii sănătos și fericit, asta îți doresc…Iaca eu am scris și am “boșit”, mi-am adus aminte de noi amândoi, acasă, cu picioarele pe sobă, lângă mamă, lângă tată!” – a scris interpretul, atașând poza alături de fratele sau, Serghei Nebunu.

Publicul a susținut emoționantul mesaj transmis de către Gabriel, în unele comentarii regăsindu-se faptul că cititorii au fost încercați de lacrimi, rezultate din urma expunerii mesajului din subconștientul lăuntric al artistului. Mama lui Gabriel, pe nume Svetlana, a atașat în comentarii o poza în care cei doi frați sunt alături de aceasta.

Luna aprilie pentru Gabriel Nebunu, înseamnă triplă sărbătoare sufletească, căreia fratele acestuia i-a dat start cu aniversarea celor 25 de ani, în data de 19 aprilie mama interpretului este omagiată, iar în data de 20 aprilie, Gabriel v-a marca aniversarea celor 19 ani.

Busuioc TV – transmite: La mulți ani, fratelui mai mare a lui Gabriel, cât și urări preventive, de bine, următorilor omagiați!

Autor: Ascherov Tatiana

(1477)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.