1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. “Suspin nocturn” pentru Artistul Mihai Ciobanu: “Dor de MAMA, dor de COPILĂRIE…”
“Suspin nocturn” pentru Artistul Mihai Ciobanu: “Dor de MAMA, dor de COPILĂRIE…”

“Suspin nocturn” pentru Artistul Mihai Ciobanu: “Dor de MAMA, dor de COPILĂRIE…”

525
0

Interpretul de muzică populară, Mihai Ciobanu, simbolizează mândria plaiului basarabean și vocea consacrată de-a lungul carierei artistice, cu o multitudine de onoruri, titlul oficial de artist emerit și cu un palmares impunator de melodii devenite șlagăre.

Una dintre melodiile, ce a răscolit milioane de suflete este și piesa intitulată “Inimioara nu ofta”, pe care artistul a republicat-o zilele trecute, la o oră târzie pe pagina personală de facebook, însoțită de un mesaj scurt și obiectiv: ” Dor de MAMA, dor de COPILĂRIE… “.

Artistul este cunoscut ca fiind maestrul muzicii de suflet, și este și cel care a creat șlagărul “Casa părintească nu se vinde”, fiind interpretat și reinterpretat de o multitudine de voci bune, alte industirei muzicale, atât autohtone cât și din România. Însă proveniența sufletească a piesei și carisma totală a interpretării îi aparține doar distinsului Mihai Ciobanu!

Emeritul artist al neamului, a fost invitat zilele trecute, în cadrul Concertului “Tradițional”, susținul la “Palatul Național Nicolae Sulac” de către Andra, artista de peste Prut și de Orchestra “Fraților Advahov”, pentru a interpreta în duet “Casa Părintească nu se vinde” și pentru a i-se aduce înca odată mulțumiri pentru existența temeinicului cântec.

Autor: Ascherov Tatiana

(525)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *