1. Home
  2. Știri
  3. Gabriel Nebunu a renunțat la opinci și s-a apucat de recoltat! Interpretul a simțit din plin toamna din Moldova! (FOTO)
Gabriel Nebunu a renunțat la opinci și s-a apucat de recoltat! Interpretul a simțit din plin toamna din Moldova! (FOTO)

Gabriel Nebunu a renunțat la opinci și s-a apucat de recoltat! Interpretul a simțit din plin toamna din Moldova! (FOTO)

511
0

Gabriel Nebunu este interpretul care promovează însușirea libertății ce tinde spre simplitate, autenticitate și nimic fară de valori spirituale.

Dacă în popor se spune că toamna se numară “bobocii”, Gabriel s-a apucat în acest an de numărat strugurii, mulți la număr, aceasta fiind recolta bunicilor săi de la Sudul Modovei.

Umăr la umăr cu cei dragi, au muncit de zor la adunarea celor trei căruțe doldora de roadă, iar mai apoi grămăjoară s-au adunat în jurul teascului. Gabriel îl manevra, dar le și cânta!

Fiecare experietență din care artistul extrage și o morală, nu ezită să o împărtășească cu prietenii săi virtuali, exlamând cât e de simplu să fii fericit:

Astăzi, am fost ACASĂ! Am organizat noi, festivalul Strugurilor! Ne-am adus aminte și am retrăit cele mai frumoase momente, alături de familie. Nu ne-am mai strâns la cuibul bunicilor, de multă vreme, toți laolaltă! Chiar dacă anul trecut strângeau câte 8 căruțe, la 1 ha, de data aceasta am strâns doar trei…Puțină roadă, recunoaște mămuca! Însă, optimistă de fire, ne-a zis cu vocea ei, caldă și plină de miere, cum numai la 69 de ani, fără două zile, poate….Cea mai bogată roadă, îmi sunt copiii și nepoții, cu care astăzi, împreună am cules strugurii! E atât de simplu, să fii fericit! Toamna, în Moldova! – a fost mesajul lui Gabriel.

Gabriel Nebunu este un nepot și un fiu recunoascător,înțelept, cu o maturitate dezvoltată încă de la o vârstă fragedă. Astăzi, 21 septembrie, una dintre femeile importante din viața acestuia este omagiată, cea despre care s-a spus mai sus că împlinește 69 de ani. Se numește Maria sau”mămuca”și este unul dintre pilonii din viața lui Gabriel.

Busuioc TV transmite sincere felicitări, sănătate și multă, multă împlinire sufletească!

Sursa info: Facebook.com

Sursa info: Busuioc TV

Autor: Ascherov Tatiana

(511)

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *