1. Home
  2. Știri
  3. PREMIERĂ de la Oxana Mardari! “Draga mea copilărie, a fost și n-o să mai fie..” (Video)
PREMIERĂ de la Oxana Mardari! “Draga mea copilărie, a fost și n-o să mai fie..” (Video)

PREMIERĂ de la Oxana Mardari! “Draga mea copilărie, a fost și n-o să mai fie..” (Video)

318
0

Interpreta Oxana MARDARI a realizat lansarea piesei “Draga mea copilărie”, înzestrând-o cu un videoclip profund, desprins din inima copilăriei.

Versurile cât și videoclipul piesei, infiltrează fiecare ascultator în ansamblul amintirilor fără de preț, acolo unde s-a născut veșnicia, acolo unde lanurile de flori îți inundă sufletul cu infinită mireasmă, iar jocurile desfășurate prin colbul de pe uliță îți realizează acel nestemat entuziasm.

Cine nu a alergat pe făgaș cu o felie de pâine cu magiun în mâna? Sau cine nu a avut acea “sofisticată” jucarie realizată din chibzuința și dragostea bunicilor: o bucată de fier montată cu acea roată pe care o alergăm de cu zori pe terenul de joacă? Probabil că doar cei străini de veșnicie nu cunosc aceste amintiri..

Amintiri și miros de copilărie, toate acestea în producția: “Draga mea copilărie” din palmaresul interpretei Oxana Mardari.

Vă invităm să vizionați și să audiați această frumoasă lansare:

“Dragii mei prieteni vă invit să vizionați noul meu videoclip, care reflectă copilăria mea petrecută la Briceni Colicăuți, cât și la bunici în satul Gremancauți. Aduc mulțumiri din suflet celor care au făurit această creație minunată:Text: Mariana Honceru, aranjament și Orchestrție:Corneliu Panaite, regie&video: Oleg si Ina Butnaru, stilistei Tatiana Codreanu. În mod special vreau să mulțumesc bunicuței mele Anastasia și nepoților mei bravi…vă ador dragii mei admiratori ai cântecului popular.” – a comunicat Oxana Mardari.

Sursa info: Facebook.com

Autor: Ascherov Tatiana

(318)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.