1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Gloria Gorceag este însărcinată! Primele declarații: ,,Soțul meu vorbea despre copii demult”
Gloria Gorceag este însărcinată! Primele declarații: ,,Soțul meu vorbea despre copii demult”

Gloria Gorceag este însărcinată! Primele declarații: ,,Soțul meu vorbea despre copii demult”

467
0

Gloria Gorceag a dat vestea cea mare! Este însărcinată și va deveni mămică pentru prima orară. Cântăreața a preferat să țină ascuns acest lucru de ochii presei și abea acum s-a hotărât să-l facă public. Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare, unde a postat câteva fotografii etalându-și fericită burtica de gravidă.

,,Cand am aflat că sunt însărcinată eram in al 9 cer, ca și orice femeie care iși doreste mult un copil. Nu m-am prins din prima, mi-am dat seama doar când mirosul de cafea îmi făcea rău, iar eu înainte de sarcină nu puteam începe ziua fără o cafea. Mi-am schimbat prioritățile. Prefer să citesc o carte și să ascult muzică decât să ies serile în oraș. Sunt alimente pe care nici nu le gustam înainte și le mănânc des acum”.

,,Deocamdată preferăm să nu știm sexul copilului, important să fie sănătos. Soțul meu vorbea despre copii demult, l-am rugat să țină secretul, cand i-am spus că va deveni tată, dar a doua zi știau deja toți prietenii noștri”, a spus Gloria pentru Busuioc TV.

Autor: Cristina Zalujac

(467)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *