1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Irina Antoci: ,, Fiecare zi poate fi un nou început, depinde doar de tine cum îți fructifici pasiunile!”
Irina Antoci: ,, Fiecare zi poate fi un nou început, depinde doar de tine cum îți fructifici pasiunile!”

Irina Antoci: ,, Fiecare zi poate fi un nou început, depinde doar de tine cum îți fructifici pasiunile!”

146
0

Irina Antoci este interpreta care a reușit să câștige aprecierea multor iubitori de folclor atât la noi, cât și de peste Prut. Fiecare piesă a ei stârnește valuri de emoții puternice, asta pentru că se dedică trup și suflet atunci când vine vorba de scoaterea în lumină a unei producții.

Fiind stabilită în Italia, Irina spune că n-a uitat niciodată drumurile pe care le-a străbătut de mână cu mii de vise. Ori de câte ori are posibilitatea se întoarce acasă cu drag și dor, acolo unde găsește inspirație și hrană sufletească.
Crede în destin și mai crede că fiecare om ce apare în drumul nostru are menirea să ne învețe câte ceva: ,,Tot ce am realizat datorez oamenilor care au făcut sau fac parte din viața mea. Îmi deschid sufletul în fiecare melodie pe care o cânt și pe care o compun. Trăirile mele, amintirile, lucrurile care m-au făcut fericită sau m-au chinuit emoțional, le aștern în versuri. Astfel ajungi mai ușor la inima ascultătorilor.”

,,Melodiile mele, copiii, oamenii dragi de lângă mine, mă fac fericită și îmi fortifică dorința și puterea de a crea. Am învățat să mă bucur de fiecare dimineață. Fiecare zi poate fi un nou început, depinde doar de tine cum îți fructifici pasiunile!”, a spus Irina Antoci pentru Busuioc TV.

Autor: Cristina Zalujac

(146)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *