1. Home
  2. Știri
  3. Igor Cuciuc este cel mai solicitat și îndrăgit artist din Diasporă
Igor Cuciuc este cel mai  solicitat și îndrăgit artist din Diasporă

Igor Cuciuc este cel mai solicitat și îndrăgit artist din Diasporă

355
0

Artistul basarabean, Igor Cuciuc, este cel mai solicitat din DIASPORĂ. Igor Cuciuc lucrează concomitent de intensiv și încântă omenirea prin piesele sale atât pe plaiul natal cât și la nivel INTERNAȚIONAL.

Îndrăgitul interpret, a dat START turneelor de toamnă, unde v-a colinda o bună teritorie a globului pământesc. Artistul v-a cânta și încanta, plăieșii de pretutindeni prin piesele de o veselie pe care doar muzica acestuia o produce, fie de un adevar profund ce trezesc emoții frumoase în fiecare suflet.

Contactat de către noi Igor Cuciuc ne-a mărturisit că este într-o continuă muncă: “Toamna aceasta am un program foarte încărcat, însă tot ce fac, fac cu drag de public. Tocmai m-am întors din Italia, urmează să plec în Moscova pentru cinci zile, apoi la Paris, Bruxelles, Londra, iar ultimul turneu va avea loc pe data de 1 decembrie, marele turneu din Canada.  Însă în paralel pregătesc și o premieră, este vorba despre noua mea producție muzicală “Toba Moldoveanului”.  Premiera piesei v-a fi și surpriza serii, din incinta Palatului Național “Nicolae Sulac”, pe data de 23 noiembrie, în cadrul așteptatului concert “Parada Noutăților Muzicale”, este o melodie veselă, ce trezește fiecare moldovean la viață. ”

 

Autor: Ascherov Tatiana

(355)

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *