1. Home
  2. Știri
  3. Radu Sîrbu revine cu o nouă productie muzicală, inspirată din viața reală intitulată “Infidel”: VIDEO
Radu Sîrbu revine cu o nouă productie muzicală, inspirată din viața reală intitulată “Infidel”: VIDEO

Radu Sîrbu revine cu o nouă productie muzicală, inspirată din viața reală intitulată “Infidel”: VIDEO

90
0

Radu Sîrbu, a fost unul dintre cei trei membri de succes, ai fostei trupe O-Zone, care a gustat din succestul rasunător din viața de interpret la acea vreme. După destrămarea trupei, Radu s-a concentrat  asupra  casei sale de producție, dar  totodată bucurându-și fanii  și cu piese individuale ca “Whap-pa”, ” Rain Falling Down”, “Doi Străini”, “Ești prea perfectă”,  “Hai Sună-mă înjura-mă” , “Ești doar O”  sau “O Inimă La Doi”  dar și cu realizările  sale în calitate de  compozitor și producător muzical, colaborând cu artiști ca Nico, Loredana Groza,   Dj Layla, Dima Trofim, Natalia Barbu, Dee-Dee, Sianna, Roxana Nemeș,  Mălina Tănase, Red Lyard, Leonid Rudenko, Ray Horton, Viktoria Daineko, Shazoda și mulți alții.

Interpretul a revenit de curând cu o nouă piesă intitulată “Infidel” :

Piesa “INFIDEL”  a fost produsă de Radu Sîrbu în studioul său, iar textul piesei este semnat de Sianna. Interpretul a mărturisit despre versurile piesei, cuvinte de un adevăr profund:

“Viața nu vine la pachet cu o carte deschisă plină de instrucțiuni pe care să o urmăm. Ne naștem perfecți, inocenți și puri iar apoi învățăm din toate, învățăm până și să greșim… de fapt, cred că suntem programați să greșim  pentru a învăța din greșeli. Nu cred că există om care să nu fi greșit în cele mai banale alegeri sau în fața celor mai dragi oameni. Am greșit și eu. Și într-un fel sau altul  piesa aceasta e și despre mine, despre alegerile mele proaste și despre greșelile care m-au costat dar care m-au făcut să învăț, să învăț multe… să pun în balanță, să gândesc ce pot pierde atunci când risc să fac o alegere nepotrivită.  “Infidel” este evident o poveste de dragoste, sau poate o poveste despre greșelile care ne costă pe noi dar mai ales pe cei dragi nouă, e un îndemn să te gândești la persoana care te așteaptă acasă,  atunci când te arunci în brațele ispitei…  Există greșeli  care nu se uită  chiar dacă se iartă, există răni care nu se vindecă chiar dacă se cicatrizează…” – a marturisit interpretul.

Autor: Ascherov Tatiana

(90)

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *