1. Home
  2. Știri
  3. INNA
INNA

INNA

47
0

În plină toamnă, INNA ne înfierbântă cu cel mai nou videoclip al piesei „Say it with your body”

Inna revine în atenţia fanilor cu un material video incitant. Interpreta a lansat cea mai nouă piesă, „Say it with your body”. Single-ul beneficiază de un videoclip ce a fost realizat în luna iunie, dar abia acum e pregătit pentru public. Filmările s-au derulat în paralel cu lansarea clipului anterior al Innei – “Heaven” și cu cea a proiectului G Girls. Inna apare în cele mai sexy ipostaze posibile, pe care cu greu le dai uitării.
Ne-am obişnuit ca fiecare producţie semnată de focoasa brunetă să domine clasamentele muzicale atât în ţară, cât şi afară. Cu siguranţă melodia „Say it with your body” nu va fi o excepţie, iar acest lucru este confirmat şi de reacţiile pozitive venite din partea fanilor, dar şi de cele 125 mii de vizualizări adunate în mai puţin de 24 de ore de la publicare.
Surprizele pregătite de Inna nu se opresc aici. Conform declaraţiilor acesteia, în perioada apropiată se coace lansarea unui album de studio.
La moment interpreta se află în fruntea clasamentelor cu piesa „Heaven”, asta după ce în 2015 a cucerit topurile cu „We wanna” sau „Yalla”.
Sursa foto: pagina oficială de Facebook Inna

(47)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova