1. Home
  2. Știri
  3. Adriana Ochişanu
Adriana Ochişanu

Adriana Ochişanu

174
0

Adriana Ochişanu: „Trebuie să divorţezi ca să afli adevărata faţă a omului”

În ultimele săptămâni, numele Adrianei Ochişanu s-a regăsit pe toate sursele de mass-media. Interpreta a venit cu veşti din viaţa personală, pe cât de frumoase, pe atât de surprinzătoare. După un divorţ tumultos, se pare că pe strada acesteia s-a instaurat liniştea. La sfârşitul acestei veri, Adriana Ochişanu şi Sergiu Zmeu au devenit oficial soţ şi soţie.
Întrebată de reporterii de la Busuioc TV, dacă ar avea oportunitatea să înceapă totul de la zero ce ar schimba în cursul vieţii, aceasta a răspuns: „Dacă aş avea ocazia să-mi construiesc viaţa de la început aş alege să trăiesc acelaşi destin. Nu-mi pare rău de nimic şi sunt mulţumită de tot ce am realizat până acum”.
Am fost curioşi să aflăm care e persoana ce a supărat-o cel mai mult, dar interpeta a refuzat să ofere un nume exact. Însă replica oferită de Adriana ne-a fost suficientă încât să citim printre rânduri: „Trebuie să divorţezi ca să afli adevărata faţă a omului. Această ruptură definitivă îţi arată cu cine ai trăit. Cu bune şi rele, nu aş renunţa la amintirile mele pentru nimic în lume. Arhiva veche este cea mai frumoasă”.

(174)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova