1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Îndrăgita artistă Adriana Ochișanu își sărbătorește aniversarea cu numărul 41 – La mulți ani!
Îndrăgita artistă Adriana Ochișanu își sărbătorește aniversarea cu numărul 41 – La mulți ani!

Îndrăgita artistă Adriana Ochișanu își sărbătorește aniversarea cu numărul 41 – La mulți ani!

819
0

Artista Republicii Moldova, Adriana Ochișanu, a dobândit de-a lungul carierei muzicale o competență remarcabilă, de a cuceri inimile tuturor naționaliștilor, dar totodata a reușit să se afirme cu același nume sonor și în țara vecină, România.

În data de 18 martie curent, interpreta împlinește frumoasa vârstă de 41 ani, iar jumătatea anilor săi au fost îmbinați cu succes, cu cei peste 20 ani de carieră muzicală. Adriana Ochișanu este cunoscută și apreciată de către public prin prestațiile muzicale la categoria de muzică populară, muzică etno-folclorică și muzică ușoară.

Artista a împărtășit gândurile și emoțiile acestei zile fanilor din mediul online prin următoarea afirmație: “Astăzi 18 martie se mai adaugă un an în viața mea. Am învățat mult de la trecut, trăiesc prezentul și privesc către viitor!”

Ultima lansare la categorie muzică ușoară este piesa cu denumirea “Anii mei”, melodie ce o cataloghează întotalmente. În pofida anilor din calendarul vieții, interpreta este înzestrată cu adevaratul fard al femeii frumoase, fericirea. Fiind tot mai frumoasă cu trecerea anilor!

Busuioc TV – transmite împliniri la fel de prospere, sănătate și toate cele bune. La mulți ani, Adriana Ochișanu!

Autor: Ascherov Tatiana

(819)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.