1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Emoții de nedescris pentru Julia Sandu. Interpreta și-a sărbătorit aniversarea celor 25 ani – “Cel mai mare cadou a fost cel al părinților. Un automobil!”
Emoții de nedescris pentru  Julia Sandu. Interpreta și-a sărbătorit aniversarea celor 25 ani – “Cel mai mare cadou a fost cel al părinților. Un automobil!”

Emoții de nedescris pentru Julia Sandu. Interpreta și-a sărbătorit aniversarea celor 25 ani – “Cel mai mare cadou a fost cel al părinților. Un automobil!”

289
0

Frumoasa și tânăra interpreta, Julia Sandu, a fost omagiată la data de 21 martie curent. Interpreta a avut parte de o aniversare memorabilă, marcând împlinirea a 25 de ani alături de persoanele dragi, în incinta unui restaurant din Capitală. Cadoul ce a uimit-o și încărcat-o cu emoții de nedescris, a fost cadoul venit din partea părinților, o mașină albă marca Toyota Prius.

“Dimineața am fost cu elevii mei la TV, au cântat și m-au felicitat cu multe flori…. Apoi ziua am avut eveniment. Lansarea cărții ,,Picături Muzicale” unde la fel am fost felicitată de către elevii mei. Am primit multe flori, diferite cadouri interesante, cuvinte calde și frumoase. Și seara am sărbătorit alături de cei dragi la un restaurant. Cel mai mare cadou a fost cel al părinților. Un automobil. Până acum nu pot să îmi stăpânesc emoțiile! Stând la masă, mama mi-a zis să merg până afară și când ies vad mașina – cadou . Emoții de nedescris!!! Mulțumesc tuturor care m-au felicitat!!! Placut enorm.” – a mărturisit interpreta pentru Busuioc TV.

Julia este recunoscută pentru rezultatele meritorii a unei multitudini de activități precum: interpretă, moderator tv și profesoară de canto.


Busuioc TV – transmite sincere felicitări și la cât mai multe rezultate prospere. La multi ani!

Autor: Ascherov Tatiana

(289)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.