1. Home
  2. Uncategorized @ro
  3. Ion Paladi și Maestrul Nicolae Botgros se întorc acasă după TREI SĂPTĂMÂNI de TURNEU
Ion Paladi și Maestrul Nicolae Botgros se întorc acasă după TREI SĂPTĂMÂNI de TURNEU

Ion Paladi și Maestrul Nicolae Botgros se întorc acasă după TREI SĂPTĂMÂNI de TURNEU

214
0

Amintim că Maestrul Nicolae Botgros , alături de Orchestra “Lăutarii”, precum și cu îndrăgitul artist Ion Paladi, și alte nume sonore ale industriei muzicale populare din România, au cântat făcând înconjurul Statelor Unite.

Artiștii au cântat în New York, prim concert susținut în ajunul noului an, apoi în Seattle, cel mai mare oraș din regiunea de Nord-Vest a Statului Washington.

Au adus voie bună și în Sacramento, capitala Statului California, cât și în Los Angeles. Ultimile locații bifatate cu joc și cânt moldovenesc au fost Las Vegas și Phoenix, artiștii au traversant în decurs de trei săptămâni nu mai putin de 20.000 de km, dus-întors.

Ion Paladi a anunțat pe 17 ianuarie curent, pe pagina de facebook că vor susține ultimul concert al turneului : “Ultimul spectacol din turneul din SUA 2019 a avut loc azi la Phoenix (Arizona), mâine zburăm spre casă! Mulțumesc mult, publicului drag care a fost la toate spectacolele noastre – New York, Seattle, Sacramento, Los Angeles, Las Vegas și Phoenix.
Multumesc și oamenilor dragi care s-au ocupat de organizarea turneului dar și celor care ne-au primit atât de frumos!”

Autor: Ascherov Tatiana

(214)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.