1. Home
  2. Știri
  3. Mai multe PREMIERE de la MIHAI CIOBANU cu motive folclorice RARE! Cel mai recent produs “Ce-am visat alaltaseară” (Video)
Mai multe PREMIERE de la MIHAI CIOBANU cu motive folclorice RARE! Cel mai recent produs “Ce-am visat alaltaseară”  (Video)

Mai multe PREMIERE de la MIHAI CIOBANU cu motive folclorice RARE! Cel mai recent produs “Ce-am visat alaltaseară” (Video)

501
1

Mihai Ciobanu a lansat înca un videoclip la una din piesele ce aparțin vastului său repertoriu artistic, iar piesa poartă denumirea “Ce-am visat alaltaseară”!

Versurile piesei sunt desprinse din cultura tradițional, folclorică cu referință la aleasa\alesul\sufletul pereche al fiecăruia, care își urmează destinul și nu oferă loc de interpretare, impedimentelor.

Videoclipul este prezentat dintr-un colț al palmei noastre de pământ, unde triumfă veșnicia. Filmările având loc la “Eco Resort Butuceni”, Orhei.

Vă invităm să urmăriți videoclipul piesei: “Ce-am visat alaltaseară”, versuri îmbinate pe alocuri cu umor, artă, dragoste și doar voie bună:

Amintim că anterior alte trei videoclipuri au prins contur pentru ochii publicului, cu care vă facem cunoștință mai jos:

“In jurul teascului” – o altă piesă desprinsă din istoria vieții de basarabean și din istoria repertoriului semnat de către Mihai Ciobanu.

“Lumea-i plină de dușmani”- subiect actual din istorie și pentru istorie.

“Cântecul crâșmarului” – unde obiceiurile de demult prind viața veșnică odată cu acest cântec.

Sursa info: Busuioc TV

Sursa info: YouTube.com

Autor: Ascherov Tatiana

(501)

Comment(1)

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *