1. Home
  2. Știri
  3. „Merg cu cântecul prin lume” îi povestește viața și este cea mai recentă producție muzicală a tânărului interpet Victor Dănuță (Video)
„Merg cu cântecul prin lume” îi povestește viața și este cea mai recentă producție muzicală a tânărului interpet Victor Dănuță (Video)

„Merg cu cântecul prin lume” îi povestește viața și este cea mai recentă producție muzicală a tânărului interpet Victor Dănuță (Video)

439
0

Victor Dănuță a realizat o nouă producție muzicală intitulată „Merg cu cântecul prin lume”, acompaniată de către Orchestra “Fluieraș”, condusă de către Frații Ștefăneț.

Recenta produție este piesa care îl reprezintă, astfel a afirmat interpretul! Victor cântă și trăiește cu înalte aspirații atât în viața privată cât și în cea profesionala pentru care și-a dedicat trăirile, sufletul și darul primit de la Dumnezeu.

Tatăl său a contribui la alinarea și inspirația artistului, totodata fiind și cel care se face “vinovat” de prezentul produs muzical în care se regăsește tumultul de zile cu soare și speranță, pentru cele cu lacrimi și abis. Cântecul fiind conștiința prin care artistul își filtrează paragrafele vieții.

Textul piesei este realizat de către interpreta Mihaela Tabură, iar producția video poartă “hainele” melegurilor moldovenești.

Vă invităm să urmariți cel mai nou produs muzical al lui Victor Dănuță:

Sursa info: Facebook.com

Sursa info: YouTube.com

Sursa info: Busuioc TV

Autor: Ascherov Tatiana

(439)

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *