1. Home
  2. Știri
  3. Mariana Șura este iubită, îndrăgostită și fericită – de asta ne convinge interpreta în noua piesă
Mariana Șura este iubită, îndrăgostită și fericită – de asta ne convinge interpreta în noua piesă

Mariana Șura este iubită, îndrăgostită și fericită – de asta ne convinge interpreta în noua piesă

188
0

Mariana Șura aduce primăvara odată cu lansarea videoclipului pentru piesa „Am o viață frumoasă”. Producția a văzut lumina studioului la începutul lunii aprilie și este o împletire reușită de versuri pozitive, linii melodice dansante și imagini colorate.

Atât textul cât și muzica este semnată de Alexandru Lozanciuc, cel cu care interpreta a mai colaborat la piesele „Evelina”, „Roze”, „Mama mea”. Filmările au fost coordonate de același regizor ca și în cazul videoclipului pentru piesa „Evelina”, Vlad Ivașcu. „Filmările au avut loc iarna și pentru că nu am avut posibilitatea să mergem într-un colț de natură, am mers într-un studio. Vlad este cel care mi-a ascultat ideile și le-a pus în aplicare. Am încercat prin cromatica rochiilor și florilor să aduc mai multă viață”, a precizat Mariana Șura.

Întrebată care este poziția vizavi de speculațiile apărute referitor la asemănarea videoclipului cu cel al Alei Zasmenco pentru piesa „Inimă nebună”, Mariana a răspuns: „Să fiu sinceră nici nu am remarcat că e aceeași locație și nici de faptul că sunt tot doi dansatori. Un caz similar a fost și cu Tatiana Heghea când am filmat ambele într-o locație din Odesa. Nu mă deranjează această coincidență, dacă puteți prinde alte unghiuri mai interesante foarte bine”.

Videoclipul a cules în cinci zile de la lansare peste 1.700 de vizualizări. Interpreta motivează cifra modestă prin faptul că promovarea mai activă încă nu a început: „Toate videoclipurile au vizualizări atunci când apar la televiziuni și radiouri, când începe promovarea intensă iar lumea le ascultă și le poate aprecia. Nu vreau să fac acest lucru agresiv și intens încât să suprasatur publicul. Se face cu cap și la un timp oarecare, în așa mod ca omul să fie dornic sa urmărească și să asculte piesa. Sunt una din puținii interpreți din Moldova care nu plătesc pentru a avea vizualizări, dar o bună parte a colegilor sunt adepții acestei metode”, a completat Mariana Șura.

Interpreta a dezvăluit că în decursul următoarei luni  va mai scoate o piesă în contextul sezonului estival.

https://www.youtube.com/watch?v=gJV-w3fTjVU

(188)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *