1. Home
  2. Știri
  3. Natalia Gordienko: „Viața personală trebuie închisă din toate părțile cu mai multe cheițe”
Natalia Gordienko: „Viața personală trebuie închisă din toate părțile cu mai multe cheițe”

Natalia Gordienko: „Viața personală trebuie închisă din toate părțile cu mai multe cheițe”

95
0

Natalia Gordienko este interpreta capabilă să ungă pe suflet cu vocea profundă, dar și să eclipseze cu prezența. Mai nou, aceasta surprinde cu piese la care nu te mai saturi să dai play.

Cea mai proaspătă producție – „Cheia” este semnată în totalitate de basarabeanca Irina Rimeș. Cele două s-au întâlnit pentru prima dată la „Fabrica de staruri”, acolo unde Natalia făcea parte din juriu, iar Irina era participantă. Nici una dintre ele nu bănuia că peste ani se vor întâlni într-un studio din București, de această dată pentru a pune bazele unei colaborări fructuoase. Compoziția relatează istoria unei femei dejamăgite și înșelate de cel pe care-l considera bărbatul vieții. Interpreta a dezvăluit că este un fragment inspirat din propria viață.

„Am vorbit cu Irina ca între fete. Ea mi-a povestit ce se ce întâmplă în viața ei, eu i-am relatat despre trecutul meu. Peste cinci zile m-a sunat și mi-a spus că piesa este gata. Mi-a plăcut la nebunie de la prima audiție! Țin mult la prietenia legată între noi și sper că „Cheia” este prima piesă scrisă pentru mine, dar nu și ultima”, a precizat Natalia Gordienko pentru Busuioc TV.

Materialul filmat se dorea a fi la inceput un liric video, ca mai apoi, reușita imaginilor să-i convingă să realizeze un videoclip. Cadrele au fost captate în luna ianuarie,  la Muzeul Arhitectului din Moscova. „Mă gândeam la început să investesc un buget considerabil pentru videoclip. Am renunțat deoarece e o piesă mai mult pentru suflet și nu îmi propus să cuceresc careva topuri”, a mai adăugat Natalia Gordienko.

Se pare că Cheia a reușit să fie pe placut publicului, lucru confirmat și de cele aproximativ 30 de mii de vizualizări acumulate pe internet în doar două zile.

Întrebată dacă cheia inimii sale a fost oferită sau încă își așteaptă „proprietarul”, interpreta a răspuns: „Consider că viața personală trebuie să fie închisă din toate părțile cu mai multe cheițe. De când sunt persoană publică am dezvăluit prea multe, iar acum voi ține această latură doar pentru mine”.

https://www.youtube.com/watch?v=JqGwyw3kj4Y

(95)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *