1. Home
  2. Știri
  3. Memento special pentru Vitalie Adahov! Artistul este omagiat(foto)
Memento special pentru  Vitalie Adahov! Artistul este omagiat(foto)

Memento special pentru Vitalie Adahov! Artistul este omagiat(foto)

129
0

Vitalie Advahov măgulit de emoțiile celor 43 de ani veniți la pachet cu felicitări continue

Vitalie Advahov, alături de fratele său Vasile Advahov, este conducător artistic al Orchestrei Municipale condusă de către “Frații Advahov”, fiind compozitor și interpret de muzică populară și clasică.

Activitatea artistică a adus de-a lungul carierei, celor doi frați, mândrie pentru Republica Moldova, insuflând în sufletele omenirii dragostea față de “al nostru frumos”.

Vitalie Advahov a fost întâmpinat cu un asalt de felicitări pe rețelele de socializare, iar maestrul și-a transmis public emotivitatea din ziua aniversări zilei de naștere însosoțită și de poze frumoase alături de familie.

“Dragii mei! Ziua de azi este un memento special pentru mine. Este încă o ocazie să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru binecuvântările Sale și vouă, pentru că faceți parte din tot ce este mai frumos în viața mea. Sunt măgulit pentru timpul pe care vi l-ați acordat pentru a-mi ura atât de multe lucruri frumoase! Mulțumiri vouă, celor mai scumpe ființe din viața mea – familia mea – pentru fiecare zi petrecută alături de voi. Mulțumiri prietenilor care m-au făcut azi să mă simt special, iubit și apreciat. Vă îmbrățișez pe toți cu drag!”– a comunicat Vitalie Advahov.

Transmitem – La mulți ani, prosperitate și împlinire sufletească!

Sursă info: Facebook.com

Autor: Ascherov Tatiana

(129)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.