1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Mihai Ciobanu: ,,Am întâlnit oameni care m-au ajutat să devin ceea ce sunt astăzi”
Mihai Ciobanu: ,,Am întâlnit oameni care m-au ajutat să devin ceea ce sunt astăzi”

Mihai Ciobanu: ,,Am întâlnit oameni care m-au ajutat să devin ceea ce sunt astăzi”

98
0

Mihai Ciobanu s-a născut la s-a născut la 20 februarie 1953, în satul Bujor, raionul Hînceşti.
De-a lungul activității artistice, interpretul a înregistrat peste 300 de piese, una dintre cele mai cunoscute fiind „Casa părintească nu se vinde”, pe versurile marelui poet Grigore Vieru. 

,,Mihai Ciobanu – artistul care, prin puterea harului, ne convinge că viaţa merită trăită şi că-i păcat să fii supărat pe ea, chiar dacă vremurile sunt potrivnice omului. Mă simt minunat în cântecul acestui fermecător cântăreţ care vine din Bujorul Hânceştiului răsfrânt în apele eterne ale Prutului”, afirma Grigore Vieru.

A reușit să câștige dragostea și admirația întregii țări. ,,Anii nu se uită în calendar”, ei ne întăresc și ne întregesc ca personalitate.

,,Sunt mândru de toate relizările mele de până acum. Mă bucur de copii, nepoți, de cântecele frumoase în care am pus atâta suflet… Cred că norocul omul și-l face singur, iar eu mă consider un om împlinit și norocos. Am întâlnit oameni de la care am putut să învăț multe, oameni care m-au ajutat să devin ceea ce sunt astăzi. Nu-mi doresc decât sănătate, și să îi știu pe toți fericiți. Inspirație și melodii frumoase…”, a spus Mihai Ciobanu într-un interviu pentru Busuioc TV.

Autor: Cristina Zalujac

 

                                                                                                                                                    

(98)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.