1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Nicolae Botgros deschide secretul unei căsnicii de aproape jumătate de secol
Nicolae Botgros deschide secretul unei căsnicii de aproape jumătate de secol

Nicolae Botgros deschide secretul unei căsnicii de aproape jumătate de secol

410
0

Maestrul Nicolae Botgos este un iscusit dirijor pe scena artistică, dar şi un bun organizator pe scena familiei. De aproape jumătate de secol, împreună cu Lidia Bejenaru, alcătuiesc unul dintre cele mai trainice cupluri formate din artişti. Aceştia sunt o echipă desăvârşită atât la bine, cât şi în momentele de cotitură ale vieţii. Cei doi pot servi cu uşurinţă drept exemplu pentru proaspetele familii formate.

Nicolae Botgros a mărturisit în exclusivitate pentru Busuioc TV că are noroc de o soţie excepţională. Aceştia s-au găsit de la început, încă în anii copilăriei. Destinele similare s-au contopit şi au reuşit să formeze un tot întreg de peste 45 de ani. „Ambii am ştiut să respectăm spaţiul celuilalt şi să fim oameni în primul rând. La noi în familie fiecare are dreptul de a decide şi pe fiecare părere se pune preţ”, a precizat Nicolae Botgros.
Maestrul a mai subliniat că respectul şi calitatea de om sunt puse în capul mesei, iar mai apoi urmează şi responsabilităţile de soţ şi soţie.

Cuplu pe scenă, dar şi în viaţă, Nicolae Botgros şi Lidia Bejenaru au găsit formula potrivită care face ca doi oameni sub acelaşi destin să meargă mână-n mână o viaţă. Nicolae Botgros a punctat şi care sunt pilonii ce stau la baza unei familii: „Dumnezeu când împreunează cuplul ştie ce face. Destinul meu şi al Lidiei era scris să fie acelaşi. Am crescut în greuţăţi, iar acestea ne-au format ca oameni. Am avut atenţia şi ruşinea să nu păşim pe praguri greşite sau a ne implica în situaţii în care nu este locul nostru”.

 

(410)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.