1. Home
  2. Știri
  3. Nuntă mare în showbizul românesc
Nuntă mare în showbizul românesc

Nuntă mare în showbizul românesc

60
0

Nuntă mare în showbizul românesc, What’s UP s-a căsătorit! Vezi cine au fost naşii

What’s Up, cu numele său real Marius Ivancea, s-a căsătorit în acest weekend. Aleasa inimii cântăreţului este Simona Costea, cea care îi este şi manager. Cei doi formează un cuplu de mai bine de şase ani, iar până acum au avut trei tentative de a organiza marele eveniment.
Petrecerea a fost dată la Palatul Ştirbey, unul dintre cele mai selecte localuri din Bucureşti. Sala a fost suficient de încăpătoare pentru toată crema showbizului de peste Prut. Printre invitaţi au putu fi observaţi Pepe şi Raluca Pastramă, Anda Adam, Liviu Vârciu sau Andreea Bănică. Mireasa a optat pentru o rochie decorată cu perle, a cărei cost se ridică la 3.000 de euro. Mirele a purtat clasicul costum negru, unul pentru cununia civilă şi altul pentru petrecerea de după.
Rolul de părinţi spirituali a fost pus pe seama cuplului Andra şi Cătălin Măruţă. Cei doi au plasat accentul pe simplitate, dar şi eleganţă, îmbrăcând ţinute în nuanţă de negru. Aceştia sunt naşi pentru a doua oară, asta dup ce în 2014 i-au cununat pe Pepe şi soţia acestuia Raluca.
„Pregătiți de nuntă! Să ne trăiască prietenii și de azi finii noștri What’s UP și Simona”, a scris Andra pe pagina sa de facebook.
La petrecerea au chefuit în jur de 400 de invitaţi, iar atmosfera a fost animată de Taraful de la Clejani, precum şi de numeroşi artişti.
Sursa foto: agentiadepresamondena.com

(60)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova