1. Home
  2. Știri
  3. VIDEOCLIP NOU:
VIDEOCLIP NOU:

VIDEOCLIP NOU:

55
0

VIDEOCLIP NOU: Carla’s Dreams – Треугольники

Băieţii de la Carla’s Dreams nu se mai opresc! După ce au cucerit definitiv publicul din România, formaţia şi-a orientat atenţia spre fanii din Rusia. Este cunoscut faptul că piesa „Eroina – Sub pielea mea” a înregistrat un succes colosal în rândul vorbitorilor de limbă rusă. Melodia a ajuns virală, fiind difuzată la greu, atât la posturile radio, cât şi la posturile muzicale.
Drept mulţumire pentru receptivitatea manifestată de public, la data de 1 septembrie, Carla’s Dreams a lansat o surpriză în limba rusă. „Треугольники” sau în traducere „Triunghiuri” este titlul celei mai recente piese ce poartă semnătura băieţilor cu mască. Producţia muzicală prezintă conjunctura momentului în care într-o relaţie de iubire mai intervine cineva.
Acestia au filmat şi un videoclip, care expune perfect atmosfera unui triunghi amoros. Imaginile au fost captate la Bucureşti, cu îndrumarea regizorului Roman Burlaca. Talentatul moldovean care s-a ocupat şi de conceptul materialelor video pentru piesele „Te rog”, „Sub pielea mea”, „Acele”, „Unde”.
Sursa foto: pagina de facebook Carla’s Dreams

(55)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova