1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Olga Verbițchi pregătește un videoclip nou! Află despre ce este vorba
Olga Verbițchi pregătește un videoclip nou! Află despre ce este vorba

Olga Verbițchi pregătește un videoclip nou! Află despre ce este vorba

391
0

Am ascultat ,,Prietena ta”, ,,Pagini albe”, ,,Portofele” și ,,Coco Bongo”, iar acum Olga Verbițchi a anunțat că pregătește un nou single. Cântăreața va lansa în curând un videoclip în limba română, realizat cu o echipă de producție de peste Prut.

,,Lucrez acum la o piesă nouă și urmează să-i filmez și un videoclip. Este vorba despre o melodie de dragoste, în limba română, absolut superbă. Mi-a plăcut foarte mult mesajul ei… O poveste asemănătoare mie, comună multor oameni. Sper să o lansez cât de curând. 
Nu voi scoate niciodată melodii comerciale, deoarece pentru mine contează foarte mult ceea ce transmite mesajul unei piese. Optez pentru calitate, nu cantitate. Mai bine mai puține piese, dar reușite!”, a spus Olga Verbițchi pentru Busuioc TV

Amintim că Olga a lansat acum o lună piesa ,,Portofele”, în colaborare cu MCulture, care are desja peste un milion de vizualizări pe internet. Single-ul care i-a adus un real succes a fost ,,Coco Bongo”, un featuring cu DJ Sava. Acesta a ocupat locuri de vârf în topurile de la radio și TV, mai mult de atât, s-a făcut auzit și-n Spania, Rusia, Ungaria și alte țări.

Autor: Cristina Zalujac

(391)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.