1. Home
  2. Știri
  3. Pasha Parfeni și Trio Vatra Neamului cu “O vioară, o cobză și o chitară” au realizat o colaborare de excepție (VIDEO)
Pasha Parfeni și Trio Vatra Neamului cu “O vioară, o cobză și o chitară” au realizat o colaborare de excepție (VIDEO)

Pasha Parfeni și Trio Vatra Neamului cu “O vioară, o cobză și o chitară” au realizat o colaborare de excepție (VIDEO)

174
0

Colaborare de excepție în memoriam Dan Spătaru, realizată de către talentele autohtone Trio Vatra Neamului și Pasha Parfeni, intitulală “Chitara mea” – piesă șlagăr a regretatului artist.

“Să cântați toți cu noi ce frumoasa-i dragostea” – astăzi noi venim anume cu un astfel de îndemn! Iată așa, cu vamele închise în timp de carantină, trecând Prutul fără pașaport și viză – așa o bunătate de melodie a ajuns la noi.  Împreună cu Trio ”Vatra Neamului” am făcut un Remake a celebrei piese “Chitara mea” a Maestrului Dan Spătaru. L-am făcut așa cum știm noi mai bine cu o vioara, o cobză și o chitară, la lumina zorilor încântători de vară. Mi-a plăcut acest expreriment personal – de a da suflu nou pieselor de altădată. Astfel de piese pot fi un adevărat izvor de idei și forme noi.
Vă rog să scrieți și voi ce piese s-ar mai potrivi pentru așa gen de exprerimente. Audiție plăcută! ” –
a împărtășit Pasha Parfeni la lansarea acestui produs.

Audiați și vizionați videoclipul ”Chitara mea”, în memoriam Dan Spataru realizată de către Pasha Parfeni și Ana Maria Boboc- Otel, Victoria Ștefăneț și Doina Boboc (Trio Vatra Neamului):

Sursă info: Facebook.com

Autor: Ascherov Tatiana

(174)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.