1. Home
  2. Știri
  3. Piesă nouă marca
Piesă nouă marca

Piesă nouă marca

74
0

Piesă nouă marca Dj Rynno şi Sylvia – You Look Indian 

Colaborarea dintre Dj Ryno şi Sylvia se dovedeşte a fi tot mai de succes. În pragul aniversării de 10 ani de când sunt împreună pe scenă, cei doi au scos un nou single. ‚‚You look indian” este piesa care urmează să cucerească preferinţele fanilor, dar şi playlisturile din cluburi.
La aproximativ şase luni de la lansarea melodiei ‚‚De neinlocuit”, aceştia încearcă piaţa cu o producţie fresh, care urmăreşte de această dată o notă mai energică şi o linie mai cromatică. Compoziţia este o îmbinare a ritmurilor orientale tradiţionale şi a beat-urilor de club.
Spre deosebire de precedenta piesă care avea versurile în limba română, acum s-a optat pentru un text în limba engleză. Aceştia au mers pe calea respectivă deoarece sunt tot mai ceruţi pe pieţele muzicale din străinătate.
“Mergem în continuare pe stilul de club, cu piesa “You Look Indian”, o melodie cu mai multe influențe, lucru care-l caracterizează foarte mult pe Dj Rynno. Această piesă putem spune că este una aniversară. Sărbătorim 10 ani de proiect DJ Rynno și Sylvia. DJ Rynno se reorientează ușor-ușor spre ceea ce este el de fapt: un dj bun ce dorește să facă muzica care îl caracterizează, adică cea de club!”, spune Sylvia.
Sursa foto: captură video

(74)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova