1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. The Motans: ,,Un ​î​​​​​nceput de drum care a durat 2 ani. De azi​,​ pun punct ​ș​i ​î​ncep ​cu alineat”
The Motans: ,,Un ​î​​​​​nceput de drum care a durat 2 ani. De azi​,​ pun punct ​ș​i ​î​ncep ​cu alineat”

The Motans: ,,Un ​î​​​​​nceput de drum care a durat 2 ani. De azi​,​ pun punct ​ș​i ​î​ncep ​cu alineat”

120
0

The Motans a scos primul album din carieră. Artistul a susținut săptămâna trecută concertul de lansare a albumului cu denumirea – „My Gorgeous Drama Queens”. Evenimentul a avut loc pe scena unui teatru din București, iar cei prezenți au avut parte de o experiență audio-vizuală inedită.


Printre melodiile cântate s-au numărat „Nota de plată”, „Versus”,„August”, „Drama Queen”, „Friend Zone”, „1000RPM”, dar și alte piesei ce pot fi ascultate pe albumul lansat. Nelipsită a fost melodia „Weekend”, lansată împreună cu Delia, cu peste 23 de milioane de vizualizări.

“My ​G​orgeous DRAMA QUEENS”
Primul album, primele piese. Un ​î​​​​​nceput de drum care a durat 2 ani. De azi​,​ pun punct ​ș​i ​î​ncep ​cu alineat. Vreau s​ă​ v​ă​ mul​ț​umesc tuturor celor care au fost cu mine până acum, vreau s​ă​ mul​ț​umesc tuturor colegilor ​ș​i prietenilor cu care am lucrat la piesele de pe acest album. Vreau s​ă​ mulțumesc familiei mele pentru TOT. Ar fi prea multe nume de dat, pentru c​ă​ am facut parte cu toții din acest concept, de la primii fani care s-au abonat pe canalul de YouTube, până la oamenii cu care am stat ​ș​i am lucrat cu tot dragul ​î​n studio.
Am înțeles multe lucruri ​ș​i mi-am​ ​r​ă​spuns la multe întrebări, bineînțeles că au apărut de zece ori mai multe ​î​ntre timp, dar acest fapt nu poate decât să mă bucure ​ș​i s​ă​ ​î​mi servească drept garanție că sunt pe drumul cel bun.
Am început, abia am început… a​șa​ c​ă​ ne vedem ​ș​i auzim ​î​n viitorul cel mai apropiat.
Cu mult drag, al vostru “The Motans”, a postat Denis Roabeș alias The Motans pe pagina de facebook.

Autor: Cristina Zalujac

 

(120)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *