1. Home
  2. Știri
  3. MONDEN
  4. Unde vor petrece Sărbătorile Pascale soții Costi Burlacu și Corina Țepeș!
Unde vor petrece Sărbătorile Pascale soții Costi Burlacu și Corina Țepeș!

Unde vor petrece Sărbătorile Pascale soții Costi Burlacu și Corina Țepeș!

299
0

Paștele este cea mai veche și importantă sărbătoare a creștinilor. Soții Costi Burlacu și Corina Țepeș păstrează cu sfințenie toate obiceiurile legate de această minunată sărbătoare. Pentru ei, deja a devenit o tradiție ca în fiecare an să întâlnească Învierea Domnului la țară, alături de părinți și toți cei dragi. Artiștii spun că și-n acest an vor întâlni Paștele în formula perfectă.

,,Sărbătorile Pascale ne prind de fiecare dată la țară, alături de părinți. Niciodată nu am întâlnit paștele fără ei. Spunem asta cu mândrie, pentru că atâta timp cât ne sunt în viață părinții, ar fi păcat în aceste zile sfinte să nu fim alături de ei. De obicei, mergem cu câteva zile înainte ca să le dăm o mână de ajutor. În dimineața zilei de Paști mergem la biserică împreună cu Smaranda și sfințim Pasca, ouăle roșii. Avem foarte multe rude la țară, verișori, nepoți, mătuși, care așteaptă să ne vadă… E o sărbătoare frumoasă, iar noi nu putem ca să n-o întâlnim în locurile dragi ce ne-au legănat copilăria.
E bine să păstrăm și să prețuim tradițiile lăsate de strămoșii noștri, să le transmitem și copiilor”, au spus Costi Burlacu și Corina Țepeș pentru Busuioc TV.

Autor: Cristina Zalujac

(299)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.