1. Home
  2. Știri
  3. ARTĂ
  4. (VIDEO) Diana Stoica a lansat un nou HIT!
(VIDEO) Diana Stoica a lansat un nou HIT!

(VIDEO) Diana Stoica a lansat un nou HIT!

238
0

Interpreta de muzică ușoară Diana Stoica și-a surprins publicul cu o nouă melodie și un videoclip pe măsură!

Diana știe să-și alinte admiratorii cu producții muzicale deosebite și videoclipuri senzaționale, iar de data aceasta și-a propus să dedice o melodie prieteniei. Anume ”Prietenia” este cea care a ocupat titlul acestei piese.

Artista preferă să colaboreze cu persoane profesionale, de aceea, cea care a scris versurile melodiei este Gloria Gorceag, iar de muzică și orchestrație s-a ocupat Smally (Vitalie Catana).

Eroii videoclipului au jucat rolurile perfect și au reușit să transmită emoții pozitive. Alături de Diana, s-au filmat prietenii ei: Anya Țapeș, Lilia Vicol, Gicu Ibrahimov și Soltuz Mihail.

Ion Banaru s-a descurcat de minune cu regia videoclipului și i-a reușit până la cel mai mic detaliu alături de echipă să transmită ideea acestuia.

”Proiectul ,,Prietenia” este unul de suflet și plin de emoții, începând cu producția audio și terminând cu cea video. Melodia foarte rapid am acceptat-o, înregistrat-o și era gata. Ea s-a născut cam pe la începutul pandemiei. Respectiv nimerind în acea perioadă am stopat puțin proiectul atât din cauza restricțiilor ca mai apoi din cauza lipsei surselor financiare. Respectiv filmările videoclipului mi-au reușit aproximativ peste un an de zile. Acestea au avut loc într-un sat pitoresc mai departe de capitală, nu a fost ușor la filmări. Ba chiar pot zice a fost destul de greu din cauza vremii de afară, erau foarte mulți oameni implicați în filmări, foarte mulți oameni pe platou, foarte multe scene respectiv trebuia să reușim să le filmăm pe toate. Filmările au durat cam în jur la 17 ore. Dar timpul prea repede se scurgea. Nici nu le-am observat pentru că lucram cu plăcere fiecare dintre noi atât actorii cât și partea tehnică. Știam că va ieși ceva minunat. Când am văzut prima variantă a videoclipului am plâns, nu că era producția și munca mea dar din cauza emoțiilor și trăirilor pe care le emană. Avem un feedback pozitiv, asta e important. Publicului îi place. Ce poate fi mai frumos? Să aveți parte de cât mai multe prietenii sincere și frumoase!”, a declarat interpreta Diana Stoica.

Cu siguranță că v-am intrigat, de aceea, vă propunem să audiați și vizionați noua producție din palmaresul Dianei Stoica!

Sursă info: facebook.md

Sursă info: youtube.com

Autor: Țîgîrlaș Tatiana

(238)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.