1. Home
  2. Știri
  3. Viorica Lupu a lansat un altfel de produs muzical “Alte vremuri, altă muzică” sub percuțiile țambalului -“Părinții mei” (Video)
Viorica Lupu a lansat un altfel de produs muzical “Alte vremuri, altă muzică”  sub percuțiile țambalului -“Părinții mei” (Video)

Viorica Lupu a lansat un altfel de produs muzical “Alte vremuri, altă muzică” sub percuțiile țambalului -“Părinții mei” (Video)

484
0

Interpreta Viorica Lupu a adăugat un altfel de produs muzical în repertoriul său, iar piesa poartă denumirea “Părinții mei”.

Maiestria țambalului s-a contopit uniform cu versurilor interpretate de către aceasta, Viorica exclamând faptul că: “Dragostea pentru părinți este infinită și greu de povestit în cuvinte, de aceea a ales să o cânte”. Îndemnând ascultatorii să-și prețuiască părinții în tot timpul cât le sunt aproape.

“Alte vremuri, altă muzică” așa a descris Viorica Lupu noua sa realizare “Părinții mei”.

Vă îndemnăm să audiați și să vă infiltrați în aura cerească a dragostei dintre copil și părinte.

Versurile sunt semnate de către Viorica, muzica și acompaniamentul îi aparține lui Andrei Boran, inginer de sunet Ion Condrea, iar cel care a surprins aceasta ipostază a materiei video este Marin Iliuț.

Sursa info: Busuioc TV

Sursa info: Facebook.com

Sursa info: YouTube.com

Autor: Ascherov Tatiana

(484)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.