1. Home
  2. Știri
  3. "Oglindă, oglinjoară"- cel mai nou single semnat de Adda !
"Oglindă, oglinjoară"- cel mai nou single semnat de Adda !

"Oglindă, oglinjoară"- cel mai nou single semnat de Adda !

42
0

 Un nou single semnat de Adda – “Oglindă, oglinjoară”

După ce am retrăit toate sentimentele și am trecut prin Stările Addei, cântăreața lansează o nouă melodie denumită sugestiv Oglindă, oglinjoară.
Scris și interpretat în stilul caracteristic al Addei, noul single se adresează tuturor celor care nu-și mai găsesc locul, care nu mai știu cum să meargă mai departe, amintindu-le să nu uite niciodată de iubirea de sine.

Am scris piesa in aceeasi perioada in care a luat nastere si Lupii, intr-o perioada mai trista din viata mea. M-a ajutat foarte mult pentru ca am reusit sa imi recapat increderea in mine. Mesajul piesei este sa te iubesti pe tine, sa ai curajul iti asumi ceea ce esti, nu ce vor ceilalti sa fii.” a declarat artista.
Cu un sound actual, care ne poarta printre amintiri si momente mai dificile, piesa este un indemn pentru fiecare dintre noi, sa avem puterea “sa ne vedem in oglinda” exact asa cum suntem, fara sa fim influentati de parerile celor din jur. “Oglinda, oglinjoara” ne poarta in trecut, atunci cand eram “un copil care stia ca nu lupta degeaba”.
“Chiar daca pare o piesa cu un mesaj feminist, nu este. Nu este o melodie trista, ci una motivationala si sper sa se regaseasca cat mai multe persoane in ea, asta este motivul pentru care fac muzica.” a mai spus Adda.

Versurile sunt scrise de Adda, iar videoclipul a fost realizat de Iulian Moga cel care a reușit să transpună în realitate și să dea viață ideilor artistei.

(42)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova