1. Home
  2. Știri
  3. Parada noutăţilor muzicale 2016
Parada noutăţilor muzicale 2016

Parada noutăţilor muzicale 2016

59
0

Parada noutăţilor muzicale 2016! Iată cum a fost la cel mai aşteptat show al toamnei

 

Concertul „Parada noutăţilor muzicale” a cumulat în seara zilei de joi, 17 noiembrie, interpreţi consacraţi din Moldova şi oaspeţi speciali din România. Publicul s-a arătat nerăbdător, iar înainte ca show-ul să înceapă cei din sală se aflau în polemici adânci vizavi de invitaţi, dar şi de piesele proaspete care urmează a fi cântate.
Evenimentul, moderat de băieţii de la Comedy Club Chişinău, a fost deschis de evoluţia plină de energie a Doiniţei Gherman. Odată ce startul a fost făcut cu succes, noutăţile muzicale au curs din ambundenţă. Ion Suruceanu, Anişoara Puică, Yan Raiburg, Olga Ciolacu, Iurie Sadovnic, Adriana Ochişanu, Veaceslav Busuioc, Gheorghe Ţopa, Ady, Evdokim Baxanean, Liliana Prado sunt artiştii autohtoni care s-au perindat pe scena Palatului Naţional „Nicolae Sulac”. Creaţiile interpreţilor s-au împletit în mod armonios cu surprizele aduse de Aurel Moldoveanu, Paula Seling, Ducu Berţi şi Gabriel Dorobanţu.

Veaceslav Busuioc, fondatorul postului Busuioc TV şi organizatorul concertului a precizat: „Am început pregătirile cu luni în urmă aşa încât totul să ne reuşească la cel mai înalt nivel. „Parada noutăţilor muzicale” vine să pună în prim-plan lansările interpreţilor în decursul unui an, dar şi să servească drept stimulent şi motivaţie pentru reuşitele acestora”.
„A fost o sărbătoare a cântecului aşa cum şi-a propus să facă televiziunea Busuioc TV. Este un eveniment pentru public, pentru iubitorii de uzică uşoară românească, pentru cei care-şi admiră şi apreciază interpreţii”, a punctat Gabriel Dorobanţu, invitatul special din România.

De peste Prut a venit şi Aurel Moldoveanu cu o destăinuire la fel de profundă: „Am început cu trei ani în urmă să construiesc o relaţie mai strânsă cu publicul din Republica Moldova. Nu disimulez stările şi sentimentele care mă învăluiesc pe scenă, dar le transmit în forma reală publicului. Este un public avizat, care simte imediat artistul şi mesajul piesei. Acest lucru mă onorează şi mă inspiră să păstrez aceeaşi undă energică în cariera mea”.

Conducerea postului Busuioc TV va continua tradiţia de a organiza an de an concertele cu care şi-a obişnuit publicul. Deoarece este o televiziune muzicală-de divertisment, scopul programului difuzat, dar şi a conceptului de concerte este de a livra necesarul de bună dispoziţie şi energie pozitivă.

 

(59)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova