1. Home
  2. Știri
  3. Costi Burlacu și Corina Țepeș
Costi Burlacu și Corina Țepeș

Costi Burlacu și Corina Țepeș

131
0

Mare sărbătoare în familia lui Costi Burlacu și Corina Țepeș

Au așteptat să se termine cumetriile și nunțiile altora ca să își pună bine la punct propria petrecere.
Corina Țepeș și Costi Burlacu au organizat o fastuoasă cumetrie mezinei Ioana. Evenimentul a culminat cu încreștinarea micuței care a demarat la Biserica Sfînta Teodora de la Sihla.
Cei optsprezece cumetri sunt unii dintre cei mai apropiați și bineînțeles, nume sonore din showbiz-ul autohton.
Sărbătoarea a continuat într-un local select din capitală, unde și-au făcut apariția peste 100 de invitați aleși pe sprînceană, care au fost întîmpinați de către Mimi, cei care au făcut distinsă această seară.
Cumetria Ioanei a început cu binecuvîntarea Surorilor Osoianu care au încins atmonsfera de sărbătoare prin cîntece și obiceiuri.
Petrecerea nu a dat mari bătăi de cap părinților, întrucît pregătirile nu le-au răpit prea mult timp.
,,Pregătirile au durat foarte puțin, cred că mai puțin de o lună. Este mai mult o petrecere decât o cumetrie, pentru că noi am ținut să facem botezul fetiței, dar petrecerea este pur și simplu o întîlnire cu prieteni, rude. Noi nu facem petreceri în fiecare an, așa că acum recompensăm întîlnirile cu prietenii noștri dragi care au venit de peste hotare în special pentru sărbătoarea noastră. Le mulțumim tuturor celor care au venit din Germania, Italia pentru noi”, a punctat Corina.
Nașele de botez ale micuței Ioana și-au îndeplinit pe măsură datoria de părinți spirituali, întrucât au venit încărcate ca albinuțele cu diverse daruri.
Lenuța Gheorghiță ne-a mărturisit că nu este pentru prima dată nașă de botez în familia cîntăreților și că se simte extrem de onorată.
,, Eu nu sunt la prima petrecere pe care o organizează Costi Burlacu și Corina Țepeș. Am mai fost la nunta lor și la cumetria Smarandei. Mă bucur foarte și foarte mult că sunt alături de această familia extraordinară. Ca o nană i-am adus hăinuțe, ceea ce e necesar pentru fiecare copilaș, jucării, papucei și un paltonaș”, a spus interpreta.
Totul a mers ca pe roate, exact așa precum și-a dorit familia Țepeș-Burlacu. Voie bună, oameni frumoși și bucate pline de savoare. Cam așa a fost încununată petrecerea în cinstea Ioanei.

(131)

Busuioc Primul post de Televiziune Muzicală din Republica Moldova